pátek 28. srpna 2020

Záchodové prkénka

Povrch prkénka je studený, takže se hlavně v zimě občas musíte připravit na ne zrovna příjemné ráno. Pátráte-li po výdržném sedátku na záchodovou mísu za rozumné peníze, jste na správném místě. Alcaplast BAHAMA A6totiž nabízí vyvážené parametry a hodí se prakticky do jakékoliv domácnosti. Ušetřete si nutnost jít koupit záchodové sedátko víc jak jednou.


Kdo si ještě neprošel koupí záchodového prkénka (správně sedátka), ušetříme mu mnoho času.

Neexistuje nic takového jako jeden univerzální rozměr sedátek na všechny typy záchodů. Proto měřte a nakreslete si přesné rozměry současného prkénka. WC prkénko, záchodové prkno, záchodová deska na WC.


Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


Záchodová prkénka 1Kč na první nákup. WC sedátka a prkénka v e-shopu HORNBACH.

Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů. Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií.


Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku. Prkénka s pomalým zavíráním, jak název napovídá, padají pomalu. Tím se zabrání problémům s bouchnutím, ale cenově jsou na trochu vyšší úrovni. Je vhodné si uvědomit, že pokud se pokusíte sedátko s pomalým zavíráním uzavřít násilně – mechanismus se může poškodit a tím ztratí své vlastnosti.


Dřevěná prkénka jsou ideální pro milovníky přírodních materiálů. Vybrat si můžete z velkého množství dekorů tak, aby vám prkénko ladilo například s barvou kachliček. Klasická bílá prkénka jsou tradiční variantou, při jejímž výběru určitě chybu neuděláte. Ne všechna prkénka se hodí zrovna na váš záchod.


Vybrat vhodné záchodové prkénko, aby sedlo zrovna na váš typ záchodu, je nelehký úkol. Chcete-li však originální prkénko s veselým motivem, nikoliv pouze v čistě bílé barvě, pak. Tato šikovná zařízení, kterým se někdy také říká bidetovací prkénka , lze namontovat prakticky na jakoukoli běžnou záchodovou mísu. Jejich přednostmi jsou snadná instalace, příjemná cena a velké množství funkcí. Nejprve zjistěte značku a tvar keramiky, poté změřte rozteč upevňovacích šroubů a šířku i délku klozetu.


Závěsné WC mísy jsou jednodušší na údržbu, ale náročnější na instalaci, protože vyžadují použití podomítkové nádrže.

U stojící verze záchodové mísy máte na výběr mezi WC s keramickou nádrží (tzv. kombík) a WC s plastovou nádržkou na zeď. Důležitým parametrem WC je počet litrů na spláchnutí. Nechce se vám při každém pokládání prkénka shýbat? Pak zvolte softclose prkénko, které je vybaveno zpomalovacím mechanismem, které zajistí pomalé spadnutí prkénka. Kolik stojí záchodové sedátko?


U záchodové mísy kombi (záchod spojený s nádrží) měřte vzdálenost od otvorů v míse ke svislici směřované od vrchní hrany nádrže z důvodu, aby prkénko s víkem drželo ve svislé poloze a nepadalo samo dolů. Na tento problém dejte obzvláště pozor u dřevěných prkének. Jsou těžší a často padají. Samosklápěcí záchodové prkénko se zpomalovacím sklápěcím mechanismem uvítají především rodiny s dětmi.


Prkénko je vyrobeno z antibakteriálního polypropylenu a díky systému klik-klak ho snadno sundáte a důkladně vyčistíte i na těch nejméně dostupných místech. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI POTAHU - rychlé nasazení viz foto výše - př. Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16.


Navíc WC za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky