čtvrtek 20. srpna 2020

Vak na zahradni odpad

Používá se k lodi nebo ukládání nejrůznějších sypkých materiálů. Vhodné pro: stavební materiál, cement, potravinářských surovin, minerálních a těžené. Odolný zahradní vak Solid PopUp je univerzální pomocník na zahradu: je vhodný pro sběr plevele nebo posekané trávy a pro uložení hraček. Materiál vaku je trvanlivý, pevný a. Vak na zahradní odpad 70x70x70cm- zelený.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. OBI pytel na zahradní odpad z objemem 2l je určen ke sběru a transportu zahradního odpadu. Příjemně široká poutka na ruku umožňují praktický transport odpadů na kompost nebo ke kontejneru na bioodpad.


Vaky jsou velmi vhodné a praktické na veškerý zahradní odpad , např. Big bagy jsou velkoobjemové vaky big bag prodej, pytle, žoky, bigbagy, big begy, jejichž použití je vhodné zejména při demoličních pracech, na stavbách nebo při úklidových pracích na staveništích. Praktické vaky na zahradní odpad - rozměry.


Pytel na zahradní odpad 2l, zelený: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Velkoobjemový vak - Big Bag. Samostatně stojící díky všitému, předpjatému kruhu Pop-up. Zahradní vak POP-UP na zahradní odpad obsah 80l.


Robustní, vůči roztržení odolná a velmi pevná. Pytle na odpad koupit o objednat u OBI. Tento vak z pevné agrotextílie je velmi vhodný a praktický na veškerý zahradní odpad , např. AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení. Tašky na zahradní odpad a vaky na vodu v eshopu přímo od specialisty na vaky a tašky.


Produkt byl přidán do objednávky. Obchodní podmínky Poradna O nás Rady a tipy Ko. Mobilní vozík s kapacitou sběrného vaku l určený pro pohodlný sběr zahradního odpadu s praktickým využitím na každé zahradě či v okolí domu. Součástí balení je i plastový vak o objemu l, lze však použít i standardní plastový vak na odpad. Výrobce i AgroBio Opava.


TAŠKA NA SUŤ A ODPAD 300l SDB3. Soutěž pro děti o tašky na tříděný odpad. Idea Dům Zahrada nabízí kvalitní,designově trendy zahradní nábytek. Stojan na tříděný odpad EKO-T komory - Třídíme odpad.


Sběrný koš na zahradní odpad jako je například listí, chrastí, jehličí, traviny, použitá podestýlka atd.

Lehk a skladný materiál. Disponuje dvěma přepravníma uchama a dvěma na spodní straně, takže se i plný velmi dobře přenese z místa na místo. Speciální ochranné balení Objednejte on-line nyní! Hrúbka vaku je mm. Možnosť opakovaného použitia vaku.


Tento vak môžete nahradiť alebo doplniť štandardným plastovým vakom na odpad. Vak je upevnený pomocou klipu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky