čtvrtek 27. srpna 2020

Váleček na oblečení

Má na sobě speciální lepící papír, který všechno dokonale zachytí. Před první použitím strhněte ochranný papír, který je na válečku. Po jeho odtržení můžete váleček začít používat. Zajímá vás, co znamenají symboly na oblečení ? Váleček není na jednorázové použití, ale na několik. Přečtěte si náš článek, ve kterém vám jednoduše vysvětlíme, jak prát prádlo podle pokynů na visačce.


Skvělá pomůcka pro každého. Velice snadno se ovládá, a přitom odstraní všechny možné chlupy, vlasy nebo jiné nečistoty z vašeho textilu. Vyberte si více než z 250.


Záleží totiž i na materiálu, z něhož je oblečení či potah ušitý. Na hladké věci, jako jsou košile, trika nebo džíny se mi osvědčil lepicí váleček , na flaušový kabát, manšestr a potah sedačky zase používám právě „červený“ kartáč. IKEA - BÄSTIS, Čisticí váleček na textil, šedá, Snadno a rychle odstraní zvířecí chlupy a prach z oblečení , nábytku a sedadel v autě. Praktická rukojeť s otvorem pro zavěšení.


Váleček na oblečení

Sestává z listů o celkové délce m. Omyvatelný váleček se omývá vodou. Zapomeňte na odlepování útržků a dokupování nových rolí. Je zasílán v náhodné barvě, nechte se překvapit. S válečkem se zbavíte žmolků na oblečení poměrně snadno. Přejedete s ním několikrát odshora dolů po oblečení a víc už nemusíte řešit.


Můžete si ho pořídit v bytových doplňcích nebo v internetových obchodech. Pokud máte doma použité žiletky na holení, nemusíte je hned. Válečky na těsto využijete skoro při každém pečení.


Váleček na oblečení

Kromě klasického hladkého válečku máme v nabídce i embosovaný váleček se vzorem od značky Goody Woody, se kterým vykouzlíte ty nejkrásnější sušenky na světě! Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI. Tento čistící váleček si oblíbíte. Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny?


Může být i pojízdný nebo teleskopický. Dokonale odstraňuje vlasy, chlupy a drobné nečistoty ze všech textilních povrchů. Listy lze snadno odtrhnout. Souprava na malování, štětce a váleček ks.


Expresní dodání do týdne po ČR. Níže uvedené položky dodáme do týdne. Nabídka platí jen do vyprodání zásob. Rychlejší dodání garantujeme jen při zaplacení objednávky do pracovních dní nebo u objednávky na dobírku.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. VÁLEČEK NA CHLUPY OMYVATELNÝ.


Váleček na oblečení

Díky svému malému tvaru, který se vejde i do kapsy nebo malé kabelky. Po použití stačí lepící. Produkt je skladem u Vás za dny. Vymalujte celou zeď najednou a rozlučte se s fleky od barvy na oblečení , ve vlasech a nábytku!


S tímto plnitelným válečkem pro snadné malovaní pro vás končí nepohodlná éra, kdy jste tradiční válečky museli ručně namáčet a otírat po každém nátěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky