úterý 30. června 2020

Wtls 60812 zen

Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Our slimline appliance is the perfect solution for a small space. Exclusive 6th SENSE technology, that dynamically adapts settings to each specific loa ensuring ideal care for all your.


Spotřebič je vybaven 6. Perfecta pentru orice spatiu. Tehnologia Al 6-lea Simt, adapteaza in functie de incarcatura resursele necesare.

Ezáltal mind a sötét mind pedig a világos ruhák a nekik járó törődésben részesülnek. Díky bubnu, do kterého se naráz vejde až kg špinavého prádla, se hodí i do rodin o více členech. Rovnako si nastavíte i teplotu vody. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool? Ztratili jste návod k pračce či ledničce?


Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Sháníte návody a příručky pro pračky s vrchním plněním ? Nejčastější příčinou poruch u praček bývají zanesené filtry čerpadel.

Stačí filtr v dolním rohu přístroje pravidelně čistit. Pokud tak nečiníte a spotřebič nefunguje, poptejte naše značkové opravy praček Whirlpool, Hotpoint, Bauknecht a Indesit. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Dobrý den, je nám lito, ze spotřebič nefunguje podle Vašich představ.


Aceasta garanteaza un consum redus. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Colours, který automaticky nastaví všechny parametry praní tak, aby bylo dosaženo co možná nejlepšího výsledku. Inteligentní technologie 6. Do pračky se vejde až kg prádla. Pro pohodlné ovládání je pračka vybavena LED. Stejně si nastavíte i teplotu vody.


Un aparat precum acesta e destinat în principal celora care vor un model de top, dar care să ocupe puțin loc în locația unde îl amplasați. Základní informace Senzorová technologie - 6. Díky jejich kombinaci snadno a účinně vyperete všechny druhy prádla, bílého i barevného. Usporedi sa sličnim proizvodima.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vrchem plněná pračka disponuje intuitivním ovládáním a 6. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Uživatelské hodnocení a recenze Automatické pračky Candy CLD 135.


Výrobce: Whirlpool, Kategorie: Pračky s horním plněním, Pračky s horním plně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky