pátek 26. června 2020

Těsnící lišta pracovní desky

Těsnící lišty, profilové lišty k pracovním deskám. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Její tvar a uspůsobení zabraňuje tomu, aby voda zatékala za pracovní desku a také, aby za ni zapadávaly zbytky jídla a jiné nečistoty. Rozměry: výška 1mm, šířka 1mm (dle nákresu), délka metry.


Nabízíme provedení v designu nerez a hliník. Naše těsnící lišty za pracovní desku barevně sladíte např.

Barevné dekory těsnících lišt jsou označeny kódy např. Stejně jako výběr délky níže pod tímto textem vyberte i požadovaný dekor těsnící lišty. K pracovní desce na kuchyňské lince nezbytně patří také těsnící. Sleva na Váš e-mail!


Zadejte svůj e-mail a získejte informace o slevách a novinkách včas. Po zadání ihned obdržíte slevu na Váš nákup. Příslušenství PRACOVNÍ DESKY - LAMINO - Stolařské potřeby.


PD délka 4bm (různé barvy) SLEVA. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny.

Jejich velkou devizou je nízká pořizovací cena a snadná regulace plamene. Jako novinku zařazujeme do našeho sortimentu ochranné lišty proti páře z myčky, hliníkové vzpěry pod dřez a varnou desku, ale i vzpěru pro zpevnění zad korpusů. Kuchyňská těsnící lišta pro utěsnění mezery mezi pracovní deskou a zdí. Vzhled je imitace hliníku.


Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Pracovní desky koupit o objednat u OBI. Lišta zabraňuje zatékání vody.


V naší nabídce najdete několik barevných provedení které elegantně splynou s pracovní deskou. Materiál: pohledová strana kov, zadní plast. Spojovací těsnící lišta je důležitým prvkem každé pracovní desky. Instalace: Po přiložení do spoje pracovní desky a svíslé stěny se přichytí vruty v určených místech.


Velký výběr naleznete online na BauMax. R ohové spojovací lišty - Tato lišta spojí pracovní desky v rohu. Je navržena tak, aby utěsnila zakulacenou hranu kuchyňské desky. Prodlužovací lišty - Spojí dvě pracovní desky , které jsou vedle sebe vodorovně. Popis: POZOR cena těsnící lišty pracovní desky je dodávána v délce 3m.


Způsob montáže: 1) Přivrtání - vycvakne se dekorační část a spodní část lišty se přivrtá k pracovní desce, následně se dekorační část nacvakne zpět.

Celobarevné těsnící nýty ve odstínech dle vzorníku RAL v provedení hliníkový nýt s ocelovým trnem a plochou hlavou. Pepe Nábytek Kuchyňské pracovn. Prkénka a krájecí desky ) Hodnocení produktu:.


Sada rohů pro těsnící lištu k pracovní desce TLA20AL TLA20NRZ TLA20AL TLA20NRZ2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky