úterý 23. června 2020

Whirlpool awo c 7440 s

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Free Shipping Available. Základní informace Typ volně stojící Kategorie zpředu plněná Vlastnosti Senzorová technologie 6. Funkce Economitor poskytne informace o spotřebě energie.


Pračka nabízí výběr ze programů a dětskou pojistku. Kontrola tvorby pěny, doporučené dávkování pracího prášku. Kromě toho nabízí velký buben, do kterého se vejde až kg prádla, proto se hodí spíše do větších domácností.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Nabídne výběr ze programů vč. Ponúkne výber zo programov vr. Get set for whirlpool washing machines at Argos. Same Day delivery days a week £3. Usnadněte si praní s inteligentní technologií 6. Colours, která automaticky nastaví parametry tak, aby byl zabezpečen ten nejlepší možný výsledek.


Pračka sama rozezná na základě zvoleného progr. Wpro WAS6- Síťka na praní jemného prádla. Rešpekt a ochrana farieb.


Perfektne vyperie aj pri °. Do testu praček vybíráme nejčastěji automatické pračky s předním plněním. V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou. Testujeme účinnost pracích programů na bavlnu, syntetické, případně smíšené prádlo. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


TICHÝ MOTOR SILENT MOTION Nejlépe vybavené modely praček disponují tzv. Tento model patří k nejúspornějším na našem trhu. Syntetika studená - 60° C 3. Diolen, Trevira), polyamidu (Perlon, Nylon) nebo směsí s bavlnou.


Normálně zašpinené blůzy, košile, pracovní oděvy atd. Whirlpool buitine technika. Zpředu plněná pračka vyniká na první pohled designem Domino Low Core, který se vyznačuje zaoblenými liniemi a jednoduchým.


A quick video if my new W. Inteligentní technologie 6. Mezikus je sice deklarovaný i na užší pračku. Vrchní deska je trochu užší a mezikus je vahou sušičky vzadu prohnutý dolu, sušička je tudíž trochu nakloněná dozadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky