pátek 5. června 2020

Tescoma talíře

Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování. Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší. Vašim kulinářským specialitám dají nejlépe vyniknout čistě bílé dezertní talíře. Ať už zvolíte kulatý nebo hranatý tvar, pozvednete tím každodenní servírování moučníků, kanapek a dalšího sladkého a slaného občerstvení na malý svátek. Mělké talíře nemohou chybět v žádné domácnosti – pokud rádi jíte, tak se bez nich zkrátka neobejdete.


Jednobarevné plytké talíře klasických kulatých, ale i originálních hranatých tvarů jsou nejen praktické, ale také vkusné a hodí se do každé kuchyně. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dezertní talíře několika barev a tvarů.


Prvotřídní porcelán, jedinečný design, špičkové zpracování. Vyberte si, které budou vašim domácím polévkám nejvíce slušet! Vsaďte na prvotřídní porcelán i jedinečný design hlubokých talířů i vy. Máme pro vás talíře v bílé i krémové barvě, hranatého i kulatého tvaru na ty nejlepší pokrmy. Spolehněte se na produktové řady OPUS, CREMA, GUSTITO nebo EMOTION a připravte ty nejchutnější recepty.


Tescoma talíře

New items in our range of products. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Kompletní nabídka produktů z kategorie talíře ponúkaná pod značkou tescoma , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii talíře jsou označeny modrým štítkem.


Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikající pro odkládání a sušení talířů, hrnků, kuchyňského nádobí a nářadí, příborů, kuchyňských nožů atd.


Specializovaný eshop s kompletní nabídkou nádobí a kuchyňského nářadí Tescoma. Sada šálků na vajíčka Katie Alice Indigo. Muuto stojánek na vejce, set 2ks. TESCOMA stojánek na vejce GUSTITO 12xcm. November línii PRESIDENT pristane!


Talíře a jídelní sady na 4home. Okrem luxusného tlakového hrnca sa do vyberanej línie zaradili aj ďalšie dva výnimočné produkty. Praktický stojan na kuchynské náradie a jedinečná súprava šiestich kusov dlhého kuchynského náradia PRESIDENT so stojanom. Dětské prostírání ze speciálního plastu, přilne ke stolu, talíře po jeho povrchu nekloužou, snadno se čistí. V čem talíře Tescoma EMOTION vynikají?


Jsou výjimečné svou unikátní krakelovou glazurou. Individuální rozdíly v kresbě pod glazurou dávají talířům jedinečný charakter, každý talíř EMOTION je originál! Prostírejte matnou stranou nahoru, po použití otřete a osušte. S NÁVOD K POUŽITÍ Blahopřejeme k zakoupení výrobku Tescoma a děkujeme za důvěru projevenou naší značce. Charakteristika Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin.


Tescoma , je česká firma bez zahraniční kapitálové účasti. Zabývá se především vývojem, designem a následně prodejem značkových kuchyňských potřeb. Dlouhodobé úspěchy značky Tescoma stojí zejména na mimořádně široké a ucelené nabídce kuchyňských potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky