pondělí 8. června 2020

Tescoma konvice na čaj

Tescoma konvice na čaj

Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Konvice na čaj a kávu French press. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění.


Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. SIMAX, Tescoma, Toro a dalších.


KONVICE NA ČAJ Zde naleznete čajové konvice značky Tescoma. Tescoma nebízí… Tescoma nebízí… ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY PRO NEREZ Zde naleznete čistící prostředky vhodné na nerezové nádobí. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Tescoma TEO 1. Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj.


Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje. Prostorné vyluhovací sítko je vhodné pro vyluhování čaje, bylinek i krájeného ovoce. Po vyluhování lze sítko otevřít a zbavit zbytků čaje, bylinek a ovoce. Hrdlo konvice je dostatečně velké pro snadné čištění uvnitř konvice.


Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat. Kvalitní čaj si přece zaslouží vhodné servírování! Praktické a designové čajové konvice přichystají z pití čaje úžasný zážitek. Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby. K dostání jsou konvice v různých tvarech i podobách, nejčastěji z. Vyrobena ze žáruvzdorného borosilikátového skla, luxusní stojánek je kombinací špičkové nerez oceli a plastu.


Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Skleněná nádoba je vhodná do myčky, ostatní části v. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Hrnky využijete nejen na čaj , ale také na nejrůznější druhy káv, které ve skle skvěle vyniknou. Nabízíme také náhradní skla ke konvicím s plastovou rukojetí. Objímka s rukojetí ze staré konvice se dá jednoduše přešroubovat na novou.


U skla dbejte na postupné zahřívání a ochlazování. Vlivem teplotního šoku by. Vlastnosti: Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, vhodné do mikrovlnné trouby, ledničky a myčky. TESCOMA konvice na čaj a kávu TEO 1. Vynikající pro přípravu a podávání čaje nebo kávy.


Vyrobeno ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky