středa 17. června 2020

Tvrzené sklo za kuchyňskou linku

Tvrzené sklo nelze při běžné práci v kuchyni prakticky vůbec rozbít, navíc je vysoce odolné proti vzniklému teplu. Oproti běžnému sklu je až 7x pevnější. Z jednoho jediného kusu skla jsme schopni vyrobit skleněný obklad ve více než metrové délce!


Barevné tvrzené sklo představuje jeden z nejoblíbenějších a nejmodernějších materiálů za kuchyňskou linku. Má nadčasový vzhled a jeho hladká jednolitá plocha se velmi snadno čistí. Kdo má možnost porovnat sklo s klasickými obklady, jistě snadnou údržbu skla potvrdí.

Vnukněte prostoru za linkou nápad pomocí Grafoskla a vytvořte unikát. Získejte poutavý originál své kuchyně, který může navazovat v celém interiéru. Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Skleněné zástěny DIMEX LINE představují moderní a elegantní způsob dekorace interiéru.


Ani dlouhé sklo nás nezaskočí. Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. Každý to zná, pořídíte si novou kuchyňskou linku a zanedlouho je stěna za ní zaneřáděná od prskajícího oleje z pánve a jiných agresivních nečistot.


Velmi praktické je obložit tuto stěnu po celé délce linky, nebo jen v její pracovní části omyvatelnými kachličkami.

Inspirovat se můžete třeba následujícími trendy! Pokud by měly být právě na skleněné desce, předpokládají vytvoření otvoru v ceně přibližně tisíc korun. Sklo (1) Zobrazit více.


Tvrzené sklo je na českém trhu nabízeno v ceně dva až tři tisíce korun za metr čtvereční včetně práce. Vyrábíme barevné sklo a barevný skleněný obklad z jednoho kusu na míru do kuchyní, koupelen a. Začínám uvažovat o skle místo obkladů za kuchyňskou linku. Srovnáváme-li ale sklo s velkoformátovými kalibrovanými obklady a vezmeme-li v. Pro obklad za kuchyňskou linku doporučujeme tvrzené sklo tloušťky mm pro. Praktický test - jak vysoké teploty a teplotní šoky vydrží sklo , které se používá za kuchyňskou linku ? Testovaným sklem byl float čirý (běžné čiré sklo ), 3x 3x. Skla Lacobel je ekologický výrobek.


Je to sklo , na kterém je nanesen vysoce kvalitní barevný lak. Toto sklo lze kombinovat s různými materiály, jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel. Odolnost proti vysokým teplotám při použití u obkladu stěn za kuchyňskou linkou. Barevné sklo za kuchyňskou linku má i mnoho dalších výho ale také nevýhod. Nehodí se například za plynový sporák, neboť při vysokých teplotách (hlavně jejich střídání) může sklo prasknout.


Toto nebezpečí se ale netýká varných indukčních a sklokeramických desek, je-li sklo kalené a alespoň mm silné. Díky tomu je odstraněn typický zelený nádech.

Zákazníkům tuto variantu doporučujeme pro obklady do kuchyně, kde chceme docílit absolutní věrnosti. Obklady za kuchyňskou linku jsou odolné vodě, vlhkosti i prudkým změnám teplot. Jsou vysoce odolné a dodají vaší kuchyni jedinečnou atmosféru. Pročtěte si naše návody na instalaci obkladů za kuchyňskou linku , podívejte se na naše video, ve kterém obklady instalujeme nebo si pročtěte naši poradnu. Tag sklo za kuchyňskou linku.


Svět kuchyní tvrzené sklo vestavěná skříň výroba kuchyní. Další variantou skleněného obkladu je čiré sklo bez podbarvení. Má vynikající prostup světla, povrch skla je dokonale plochý a paralelní.


Průhledné obklady do kuchyně z kaleného čirého skla plně vyhovují požadavkům na tepelnou odolnost, pevnost materiálu a údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky