čtvrtek 11. června 2020

Tescoma zdobící sáček

I první nesmělé pokusy o vytvoření nádherného dortu mohou vyjít na jedničku. Pomůcky na zdobení cukroví od TESCOMY z vás udělají mistra cukráře na první dobrou. Jejich špičkovou kvalitu a vychytané funkce ocení jistě také profíci! Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů.


Před prvním a po každém použití umyjte sáček i trysky pod tekoucí vodou, trysky jsou vhodné do myčky. Cukrářský sáček a špička jsou nerozlučná dvojka. Na různě veliké sáčky jdou připevnit všechny druhy špiček.


V naší nabídce najdete jednorázové plastové sáčky i látkové sáčky s pogumovaným vnitřkem, které lze použít opakovaně. Ideálním pomocníkem pro cukráře začátečníky jsou pak zdobící lahvičky. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Veškeré informace o produktu. Sáček naplňte cukrovou polevou nebo rozpuštěnou čokoládou a mírným stlačením zdobte.


Vyrobeno z odolného plastu. Využijete je především při zdobení perníčků a jiného drobného cukroví. Balení obsahuje pět sáčků.


Banquet sáček zdobící silikonový Culinaria Red 30. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Tescoma šablony na zdobení DELÍCIA, ks. DELÍCIA, ks - Šablony s motivy vánoc, velikonoc, Valentýna, narozenin a jara jsou vynikající pro zdobení dortů a kulatých moučníků práškovým cukrem, kakaem, skořicí apod. Neprosakující plátěný sáček je příjemný v dlaních a naplněný se velmi dobře drží.


Zdobící sada mraky set – 3ks Ibili - Ibili. Trysky lze mýt v myčce nádobí. TESCOMA tvořítka na vaflové rozetky DELÍCIA, ks. Sáček zdobící využijete při zdobení dortů, zákusků, cukroví krémem nebo šlehačkou, ale také na pomazánky při přípravě jednohubek.


Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 1Kč s rychlým doručením. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sada obsahuje trezírovacích plastových špiček v praktickém plastovém boxu. Zdobičky a zdobící sáčky TESCOMA. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Produkt je dostupný za cenu Kč. Sáček na těsto má šest různých nástavců, díky kterým vytvoříte různé vzory, když jím protlačíte například šlehačku. Na Biano je vám k ruce přes 8pomůcek a nástrojů na pečení. Kouzlete v kuchyni jen s kvalitními pomocníky. Dál už hledat nemusíte!


Všechny jsou praktické a zdobení s nimi je skutečně velmi snadné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky