čtvrtek 7. května 2020

Zdobička tescoma

Vynikající pro přípravu sladkých i slaných sušenek, ke zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís apod. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. V jediné nádobě ušleháte pohodlně smetanu, otočením pístu změníte šlehač na zdobičku a připravenou šlehačkou můžete rovnou dekorovat pokrmy nebo nápoje, šlehačku nemusíte přemisťovat do zdobicích sáčků. Lisem na těsto vytvoříte máslové i sýrové sušenky hned různých tvarů.


DELÍCIA šetří váš čas, námahu i peníze. Můžete jej použít také ke zdobení a plnění šlehačkou, krémy nebo pomazánkami. Vynikajúci pre prípravu sladkých i slaných sušienok, na zdobenie tort, zákuskov, chlebíčkov, obložených mís apod. Vynikajúci na prípravu domácej šľahačky a zdobenie priamo zo šľahača, hotovú šľahačku nie je potrebné premiestňovať do zdobiaceho vrecka. Vybavený silikónovým tesnením, šľahačka pri šľahaní a zdobení z nádoby neuniká.


Příslušenství TESCOMA pro každou správnou hospodyňku. Všetky informácie o produkte. Veškeré informace o produktu.


Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Vynikajúci na ľahkú a rýchlu prípravu maslových a syrových sušienok, snehových pusiniek, zdobenie tort, zákuskov, chlebíčkov, obložených mís, plnených šišiek a pod. S lisovacími krúžkami, zdobiacimi tryskami a dávkovaním na malé alebo veľké sušienky. With an adapter for making a half portion of ham. Instructions for use with recipes enclosed inside.


Masivní kovový lis na těsto a zdobička v jednom. Odolný a vhodný i na tužší těsto. Na sušenky i zdobení šlehačkou. Lisování domácích sušenek zvládne každý Představujeme masivní kovový lis na těsto a zdobičku v jednom, díky kterému už nemusíte trávit hodiny pečením sladkých dobrot.


Vytvořit lahodnou šlehačku, která se bude na dortech či kávě jen vyjímat, to je jedna věc. Ale nanést ji tak, aby výsledný efekt lahodil nejen chuťovým pohárkům, ale i oku, to už je umění. Praktická pomůcka pro každou hospodyňku, díky které pohodlně připraví sladké i slané sušenky různých tvarů, nebo ozdobí dort, či muffiny.


Tescoma Lis na těsto, zdobička. Připravte si poctivou domácí šlehačku a přímo ze šlehače jí pohodlně dekorujte pokrmy nebo nápoje. Zdobička s lisovacími kroužky, zdobicími tryskami a dávkováním pro malé nebo velké sušenky, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, ze zdravotně nezávadného hliníku a odolného plastu Kovový lis na těsto a zdobička v jednom představuje skvělého pomocníka pro každého milovníka přípravy.


Chcete vedieť, či je cena 13. Elektro, u kterého si můžete tento výrobek rovnou zakoupit za skvělou cenu 3Kč. Tu lze využít kupříkladu na zdobení skořicí, cukrem – zkrátka veškerými sypkými pochutinami, které byste rádi viděli na svém cukroví. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Lis na cesto a zdobička v jednom je vynikajúcim pomocníkom pre prípravu sušienok, cukrovinky, zdobenie tort, zákuskov, chlebíčkov, obložených mís, plnenie šišiek apod. Dodávame v štyroch farebných prevedeniach bez možnosti výberu. Cukrářská zdobička od TESCOMA : vysoká přesnost a snadné zacházení Se zdobicí tužkou z kolekce Delícia od značky TESCOMA se z Vás v okamžiku stane mistr cukrář!


Zdobička tescoma

Speciálně navržená zdobička se hodí pro zdobení dortů, perníčků, sušenek a dalších pochoutek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky