pondělí 18. května 2020

Tescoma váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta delícia

Doporučená tloušťka těsta je ode dneška hračkou! Už žádné odhady od oka, žádná pravítka a nevydařené výsledky pečení. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu.


Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta. Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Jako nový, velmi málo používaný. Tescoma Válečky na těsto do vaší kuchyně. Poštovné: Česká pošta 1Kč, Zásilkovna Kč při platbě předem na účet!


Také možnost osobního odběru v Horní Suché a okolí. Inzerát platí do smazání. Pak je nutné si mnohaletou praxí osvojit techniku válení těsta , aby bylo v předepsané výšce všude stejně široké – příliš silné se totiž nemusí propéct a. Unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA , díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm.


Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA , díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Váleček je vyroben z prvotřídního odolného plastu. V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný?


Výslednou výšku těsta totiž nastavíte předem pomocí distančních kroužků. Společnost CookTrade s. TESCOMA váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA. Mladé Boleslavi, byla založena s jediným cíleNaplňovat naše české domácnosti kvalitními českými výrobky značky tescoma.


Josef Hájek a CookTrade s. Dál už hledat nemusíte! Konečně opravdu velký pomocník! Na cestě Orion Strojek na těstoviny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Dejte svému pečení nový rozměr! S šikovným kráječem na těsto DELÍCIA snadno změříte výšku, šířku i délku těsta a vykrojíte tak přesné a pravidelné tvary svého cukroví.


Navíc je opatřen praktickou tabulkou pro převod objemu hrnku, lžíce a lžičky na mililitry a unce. Bez distančních kroužků používejte jako klasický váleček. Prodám váleček tescoma s nastavitelnou výškou na těsto. Obchodní podmínky Tescom.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky