úterý 12. května 2020

Vak na vodu 20l

Voděodolný vak Sea to Summit Stopper Dry Bag 20L. Lodní vak Easy Camp Dry-pack XS je vhodnou součástí vybavení na vodu i pro cestování v jakémkoliv počasí. Solární sprcha ( vak na ohřev vody) 20l Fosco. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vhodná pro vodárny AL-KO: HW 6INOX. Skládací vak na vodu 20L. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Stačí vak naplnit vodou, na slunci 2-hodiny nahřát a sprcha je připravena. Nepromokavý vak ochrání všechny vaše věci před vodou a prachem. Vak nepromokavý je vhodný na vodu , kdy například po převrhnutí kánoe se dovnitř díky uzavíracímu systému nedostane ani kapka vody. K dispozici jsou sportovní vaky.


Vak má tvar kanistra a je zložiteľný do kompaktných rozmerov. Vak 20L Carrier je vyrobený z odolného materiálu, bežne používaného pre uchovanie potravín.

Před sprchováním vždy vyzkoušejte teplotu vody, pokud by byla voda příliš horká, dolijte do vaku. Nádže na vodu jsou samonosné. Nádrže na vodu jsou vhodné jak zásobník užitkové vody nebo jiných tekutin.


Není závislý na stálém vodním zdroji, tak jako klasická kapková závlaha, a je opakovatelně použitelný. Vodu uvolňuje 5-hodin a tím nedochází k jejím ztrátám. DEMA Kanister na vodu s výpustným ventilom L ECO. Kanister na vodu ECO 20L s vypúšťacím ventilom pre univerzálne použitie v práci aj na voľný čas z polyetylénu, odolného voči potravinám (HD-PE).


Tesnenia nie sú vhodné pre pohonné hmoty a chemikálie. Neváhajte preto so zakúpením tohto praktického vaku, ktorý Vás nenechá nikdy na pochybách. Skladem na prodejně, zboží bude u vás 30. Membrána - pryžový vak na vodu pro nádobu až litrů. Výměna vaku - postup : povolit.


PUMPA (Calpeda) SM - SMH - litrů. Tlakové nádoby pro vodárny, nádoby na vodu a další. Vak na vodu SOLAR ŠVÝCARSKÝ 20l ČERNÝ.


Tlaková nádoba je jednou z hlavních komponent při sestavování domácí vodárny. Náhradní pryžový vak do DV40M (inox) 20l Náhradní díly - i Čerpadla. Je rozdiel, či idete na 2-hodinovú vychádzku alebo idete na celodennú túru a potrebujete sa zásobiť dostatočným množstvom vody. Hydrovaky sa ponúkajú s objemom od l až po veľké l.

Přístup z vrchu je zárukou snadné údržby, stejně tak i antibakteriální provedení hadičky. Sací koncovka je pak opatřena hygienickou krytkou, kterou lze jednoduše připevnit na batoh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky