čtvrtek 28. května 2020

Ubrus kulatý 180 cm

Nezaujal Vás žádný kulatý ubrus nebo jste nenašli ubrus o Vámi požadovaných rozměrech? Vyberte si jakoukoliv látku z naší nabídky a zašlete nám poptávku na ušití. Krásný kulatý ubrus s bordurou s typickým provensálským vzorem s motivem CITRONŮ. Tento ubrus rozsvítí váš interier, terasu, nebo zahradu.


Je z velmi kvalitní stálobarevné bavlny. Bílý kulatý ubrus Ø 1cm. Tkanina je extrémně snadná péče, nerozpadá se a dokonale se hodí na stůl. Detail produktu Do obchodu. Kč BO-MA Trading Běhoun šedá,.


Kč MK KULATÝ UBRUS 150cm. Krásný režný kulatý ubrus s bordurou s typickým provensálským vzorem s motivem OLIV. Moderní ubrus vypadá nejen elegantně a stylově, ale také se přizpůsobí vašim potřebám. Avšak ne každý ubrus nabízíme ve vypsaných rozměrech.


Kvalitní dekorační kulatý ubrus s motivem bílých puntíků na tmavě šedém podkladu. Velikost puntíků je cca cm. Pokud nenajdete kulatý ubrus vhodný pro Váš stůl, obraťte se na nás. Také zvažte nabídku čtvercových ubrusů, protože některé dezény z nich jsou cíleně vyráběny pro kulaté stoly.


Vhodný na svatební a jiné slavnostní prostření. Jednobarevný ubrus v šedé. Speciální voděodolná úprava zabraňuje. Kulatý ubrus bavlna diam. Hezkým doplňkem každého interiéru jsou bavlněné ubrusy s klasickými, moderními nebo vánočními vzory.


Ubrusy a ubrousky SCANquilt. Dostupnost: ihned k odeslán. Popis: Klasický matný kulatý svatební ubrus.


Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Romantický ubrus na kulatý stůl - Vintage růžičky Romantický ubrus ve stylu vintage s motivem jemných růžiček a srdíček, na kulatý stůl o průměru 1cm. Urbus bílý kulatý na stůl z matného materiálu o průměru 1cm. Dekorace pro hotely, firemní večírky. Sledujeme trendy v dekoracích.


Maloobchod a velkoobchod s dekoracemi. Ideální pro interiéry, kde vládne špetka romantiky a lehkosti - přesně tam se kousky Apolena hodí. Materiál - bavlna polyester-vyšší gramáž Doporučené praní stupňů.


Souprava je z masivního smrkového dřeva bez nátěru a dodává se v nesmontovaném stavu. Potěšte všech na oslavě doplňky a výzdobou s motivem Princezny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ubrus kulatý 180 cm

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. This Pin was discovered by Людмила Мирошниченко.


Bavlněný ubrus Růže za 100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky