úterý 19. května 2020

Tescoma minutka

Držte si maximální přehled o době vaření, dušení nebo pečení. Máme pro vás klasické minutky, například ve tvaru jablka, nebo digitální minutky. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Tieto stránky používajú súbory cookie.

Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Kuchyňské minutky pohlídají čas při vaření nebo pečení a jeho uplynutí ohlásí výrazným zvukovým signálem. Prezrite si akčnú ponuku a užite si výhodné nákupy.


Nastavte na maximum a otočte späť na požadovaný čas, po jeho uplynutí minútka zazvoní. New items in our range of products. TARA funkció - nettó súly mérése. Tescoma Portugal - Rated 4.

We use cookies to give you the best experience on our website. Find out all the details about the product line Handy ! Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Magnetka moderního vzhledu s LCD displejem má velmi jednoduché a intuitivní ovládání. Tělo je opatřeno magnety a stojánkem, takže ji můžete buď připevnit přes magnet na domácí spotřebič nebo položit na stůl.


Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Sestavy prvotřídní kvality. Jaké má digitální minutka ACCURA další výhody? Minutka je tenká, kompaktní a perfektně skladná. Kuchyňská minutka PRESTO nesmí chybět v žádné kuchyni.


Je vynikající k přesnému měření času při vaření až do minut. Po vypršení nastaveného času minutky zřetelně signalizují. Každá minutka je opatřena magnetem pro snadné umístění v kuchyni.


Minutky nastavte na maximum a otočte zpět na požadovaný čas, po.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Smoothie drinking straws and closure myDRINK. Bottle with infuser myDRINK 0. Glass tags myDRINK , pcs, ocean.


Cup tags myDRINK , pcs, leaves. Mojito and Caipirinha muddler myDRINK. Cocktail spoon myDRINK , pcs. GinTonic spoon myDRINK , pcs. Měří čas a jeho uplynutí zvukově signalizuje, takže se vám už nikdy nestane, že byste něco převařili nebo s. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. See actions taken by the people who manage and post content. Meria čas a jeho uplynutie zvukovo signalizuje, takže sa vám už nikdy nestane, že by ste niečo prevarili alebo spálili.


TESCOMA digitální minutka ACCURA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky