čtvrtek 14. května 2020

Tescoma váleček na těsto

Váleček je uchycen jen z jedné strany, umožňuje snadné válení těsta až k okrajům formy. Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli, nemyjte v myčce. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.


V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný? Váleček je vyroben z prvotřídního odolného plastu, takže se na něj těsto příliš nelepí a také se snadno čistí a udržuje.

Pokud na rukojeti nastavíte číslici váleček DELÍCIA zafunguje jako klasický váleček na těsto. Váleček DELÍCIA v kombinaci dvou barev v krémových odstínech bílé a žluté je vyroben z velmi odolného plastu, po použití jej omyjte pouze pod tekoucí vodou a osušte. Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce. Upřesnění nastavitelný.


Kvalita našich výrobků uspokojí i profesionální pekaře. Je tedy praktičtější než klasické dřevěné válečky. Ať už jsou výsledkem vašeho snažení vlasové nudle, tažený závin nebo silné tyčinky typu grissini, váleček si se všemi snadno.


Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta.

Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání. Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA - Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta. Velmi praktický váleček na těsto , se kterým v kuchyni zazáříte.


TESCOMA forma na tradiční Trdelník DELÍCIA, ks. Vhodné na nudlové těsto až po těsto na perníčky nebo preclíky. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Kónický váleček je uchycen jen z jedné strany, umožňuje snadné válení těsta až k okrajům kulaté formy. Silikonový váleček pro snadné vyválení těsta. Povrch nelepí a snadno se čistí.


Vynikající pro přípravu palačinek, s pomůckou pro snadné a rovnoměrné rozetření těsta po pánvi. Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí a lze jej snadno čistit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pečeme na Velikonoce Prodejna Brno Kontakty Obrázky na dort - katalog Cukrářské potřeby.


Popis: Prodám váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta.

Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Tescoma Váleček na těsto DELÍCIA kónický (Kuchyňské válečky) Hodnocení produktu:. Originální embosované válečky na sušenkové těsto , marcipán, potahové hmoty a jiné dobroty.


Válečky se vzorem jsou kompletně vyrobené v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky