pondělí 11. května 2020

Zásobník na kosmetické tampony

Windisch Star Light Square V, zlatá. Zásobník na odličovací tampony , kovový. Pozlaceno 24-karátovým zlatem. Barva zlatá, úchyt a vrchní část víčka zásobníku jsou zdobeny krystaly Swarovski.


Další dostupné barevné kombinace: chrom. This video is unavailable. Přivňuje se samolepící zadní stranou. V Německu se postupně stala silným výrobcem a dodavatelem kuchyňských pomůcek.


Doplňky jsou vyráběny z mosazi, nerezi a kvalitních materiálů. Povrchová úprava chrom. Běžná cena 6Kč 5Kč 4Kč. Chrom, výška 2 průměr 70. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejn.


Doplňek se montuje lepením nebo přivrtáním. Série doplňků: Metalia 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Do dnešního dne získala velmi silné postavení nejen na. Díky zaklapávacímu mechanismu lze zásobník odejmout a vyčistit. Držák na kosmetické tampony a tyčinky. Koupelnové doplňky pro mo.


Zadejte požadovaný stav skladu. Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem. Béžová dóza na kosmetické tampóny KORA. Stylová dóza na kosmetické tampóny v designu kolekce Kora z pískově béžového polyresinu v kombinaci s bambusem.


Kolekce Kora vás zahřeje na první pohled. Průměr mm, výška 2mm. Vyrobeno z mosazi a nerezové oceli. Novatorre koupelnové doplňky se zajímavým designem a širokým spektrem dodávaných typů. Schránka na papírové ubrousky Casa, bílá - Umbra.


Elegantní zásobník na vatové tampony z řady CLEAR pro slušivé uschování všech čisticích tamponů. Naleznete u nás Dům a zahrada značky InnovaGoods a další kvalitní produkty. Udělejte si radost něčím pěkným od InnovaGoods. Moderní zásobník na kosmetické tampóny YARA ve vaší koupevně bude zářit, protože je vyrobený z leštěné nerezové oceli. Kvalita a robustnost je vidět na první pohled.


Tento zásobník vám bude sloučit dlouhá léta. Kč Kela FABER zásobník kosmetických tamponů, nerez lesk. KELA - německý výrobce koupelnových doplňků, který klade u svých výrobků nejvyšší nároky na funkčnost a kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky