čtvrtek 18. února 2021

Zavařovací sklenice 3l

Zavařovací sklenice ) Hodnocení produktu: 1. Sklenice zavařovací OKURKÁČ. Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr. Rozměry: objem 7l, pr. KILNER zavařovací sklenice s klipem kulatá 3l. Kulatá zavařovací sklenice s klipem.


Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříšky, mořskou solí, vonným voskem nebo ji využijte jen jako vá. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány. Víno Destiláty a Nápoje.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Tradiční zavařovací sklenice se vzduchotěsným, silikonovým kroužkem a zavíracím pérovým klipem. Praktický a velmi dekorativní pomocník při uskladňování potravin, zavařování ovoce, džemů, chutneys a marmelád. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Vybírejte z 1produktů v kategorii zavařovací sklenice.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Jsou vybaveny pohodlnými, těsně uzavřenými víčky se silikonovým těsněním, které zajišťují těsnost, takže výrobky si zachovávají svěžest. Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin. Prodám retro zavařovací sklenice z varného skla.


Vhodné jako dekorace, anebo na skladování sušených potravin, čajů, koření, těstovin, bylinek apod. Navíc můžete slečnám nabídnout sklenici s motivem holčičky a malým pánům s motivem chlapečka. S krásnými sklenicemi bude dodržování pitného režimu zábava! Ve stejném designu jako jsou sklenice najdete v nabídce také. Sezóna domácích marmelád a sirupů je tu!


Nechoďte tak do obchodů, vždyť utáhnout v ruce tu spoustu sklenic je pěkná fuška. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice , demižóny. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství.


Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky