čtvrtek 4. února 2021

Zavírací nože mikov

Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Nože lovecké, houbařské. Nejprodávanější zavírací nože Mikov. Bezpečnostní pojistka, zavírací.


Zavírací nože Skladem 2modelů. Materál čepele zavíracích loveckých nožů je z nerezové oceli 440A.

Střenka je z různých materiálů a to ze dřeva, parohu, buvolího rohu, plastu. Jako obal pro zavírací nože se používá kožené pouzdro. Golfový kapesní nůž Mikov. Mikov , model 100-NH-4 cena 28-Kč. Střenka nože je designována jako povrch golfového nože.


Na marker lze umístit samolepku s logem klubu či firmy. Hodnocení produktu:. Kapesní zavírací nože od světoznámých značek jako jsou Spyderco, Benchmade, Fällkniven, KA-BAR a dalších, ale i třeba tradiční nůž Rybička od Mikovu.


Každý muž má mít svůj nůž.

A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože , tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. V poslední době se zvýšila úroveň těchto nožů používáním kvalitnější oceli 440AISI. Střenky loveckých zavíracích nožů se vyrábějí z různých materiálů, od klasické imitice jeleního parohu, dále z buvolího rohu, jeleního. Tak směle do toho, nabídka našich kapesních zavíracích nožů je široká a každý si přijde na ten svůj – i dámy.


Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací , vyhazovací nože , lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože , atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Tato rybička nechyběla. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Kapesní zavírací nože Dětské nože Kuchyňské nože Sady nožů Sekáčky Filetovací nože Šéfkuchařské nože Santoku nože Řeznické nože Ostatní kuchyňské nože Vidličky Ocílky Magnetické lišty Sportovní nože Armádní nože Prac. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni!


Výrobci nožů a nůžek z Mikulášovic se již v 18. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Bezesporu nejslavnější kapesní nožík z jejich produkce je legendární Rybička, která se těší stále velké oblibě a dočkala se i několika luxusních provedeních. Toto malé pohraniční městečko leží v nejsevernějším místě České republiky.


Tento automatický nůž lze pohodlně.

Fixaci čepele zajišťuje pružinový mechanismus nebo pojistka. Tímto mechanismem jsou vybaveny především kapesní nože. Jednoduché zavírací nože mají pouze řeznou čepel.


Kombinované zavírací nože mohou mít více čepelí a další nástroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky