pátek 5. února 2021

Zásobník na papírové ručníky heureka

Zásobník na papírové ručníky. Plnění zásobníku je možné po. Víko s předním prolisem je opatřeno zámkem na imbus.


Jednotlivé díly zásobníku jsou k sobě bodově svařeny a přinýtovány. Pro lakování je použita barva RAL.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lze podle potřeby měnit. Vysoce praktický způsob zajištění čistoty rukou v dílnách, servisech, WC, čerpacích stanicích apod.


Plastový zásobník na papírové ručníky Z-Z zásobník je uzamykatelný ( zvláštní univerzální klíč, pasuje ke všem druhům zásobníků CN ). Společnost ACTAPOL, spol.

Nosným programem společnosti je poskytování úklidových služeb a hygienického servisu ve spojení s prodejem hygienických potřeb, profesionálních čistících a desinfekčních prostředků a profesionálních čistících a mycích strojů. Samolepky na notebooky) Hodnocení produktu:. Papírové ručníky Vysoká odolnost vůči mechanickému poškození.


Odolná proti slunečnímu záření (nedochází k vyblednutí barev) Vhodná do interiéru i exteriéru. Vyroben je z modře tónovaného transparentního plastu se světle. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Má elegantní vzhled a při malých rozměrech je schopen pojmout až 4ks ručníků. HOTELOVÝ PROGRAM Nabízíme kvalitní hotelový program koupelnových doplňků, který je designem a hlavně svojí odolností vhodný pro všechny typy veřejných prostor.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vybírat můžete z různých barev a materiálů. Dokoupit u nás můžete i papírové ručníky.


Tork Matic zásobník na ručníky v roli s intuition senzorem - nerez. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. Zákazník očekává komplexní službu, která zahrnuje i dodávku zásobníků.

Zde se nacházíte: Heureka. ABS – vybavený průhledným plastovým průzorem umožňujícím kontrolu množství ručníků v zásobníku, v barvě modré – reduktor umístěný ve spodní části. Zasobnik na papierove utierky - Vyhľadávanie na Heureka. Všechny informace o produktu Příborník Stojan na papírové ručníky CAT, WENKO, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Stojan na papírové ručníky CAT, WENKO.


Vážení zákazníci, přes vánoční svátky od 23. Budeme se na vás opět těšit ve čtvrtek 2. V průběhu ledna bude probíhat na velkoskladu inventura. Objednávky budou expedovány po 17.


Vybírejte si Ručníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky