středa 6. ledna 2021

Žítkovské bohyně epub

Výsledek je takový, že jsem při čtení v hodně pasážích knihy neskutečně trpěla a měla chuť ji odložit. Po přečtení knihy jsou moje pocity hodně rozpolcené. Na jednu stranu, nadějný děj, krásná. Free Reading Epub , Pdf.


Bílých Karpat, nadané až nadpřirozenými schopnostmi. Uměly pomocí bylinek vyléčit nemoc těla i duše, zařídit lásku vysněného partnera či vyčíst budoucnost z odlitého vosku. Tyto ženy, jež si své umění (tzv. bohování) po staletí předávaly z matky na dceru a jejichž osudy.


První setkání s Kateřinou Tučkovou a velmi příjemné překvapení. Obrazy zmizelého světa. Vesničanka ve mně ten svět miluje, i když vím, že si to strašně idealizuju. Ale jsou tam chalupy v kopcích, ovocné sady, krávy za chalupou, žádné auta, sbírání zelin o půlnoci, zaříkávání. A připomenutí, jak důležitá je.


It had been waiting to be approached in a grand. JiříJilík Žítkovskébohyně-JiříJilíkkestaženíPDFvěstitbudoucnost,léčitnemoci,nalézt ztracenépředmětyipřičarovatlásku. Prostředí, v němž vyrůstala, ji velmi oslovilo a stalo se inspirací pro budoucí kariéru i dílo - Moutnice jsou malá vesnice na jižní. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Žítkovské bohyně od ostatních uživatelů.


Ebook elektronická kniha Rájem i peklem - autor Batlička Otakar - PDF, ePub , Mobi e-kniha ihned ke stažení. E-knížky zdarma ke stažení v PDF, ePub , mobi do čtečky, počítače či tabletu. Nacházíte se v sekci e-knihy zdarma. Najdete zde elektronické knihy od více jak 1autorů e-knih ve formátu PDF, ePub a MOBI (Mobipocket).


Do you want to convert a DOC file to a EPUB file ? Click to convert your DOC file now. Jediné, na co jsem si musela chvíli zvykat, byl způsob zápisu přímé řeči :D Naopak oceňuji, že jsem do poslední stránky nevěděla, co můžu čekat. Stáhnout knihu Žítkovské bohyně – CD mpzdarma ve formátu pdf, epub , mobi, rtf a fb2.


Na konte má literárnu cenu Magnesia Litera či Cenu Josefa Škvoreckého. Po skvelej knihe Vyhnání Gerty Schnirch napísala Žítkovské bohyně – knihu o bohyniach, ktoré žili na kopaniciach v kopcoch Bielych Karpát. Bohyňami sa nazývali ženy, ktoré mali. Kateřina Tučková je veľký talent českej literatúry. Dora Idesová patří k posledním z rodu žítkovských.


Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý viděly do budoucnosti. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů.


Gertu, proto jsem ze začátku byla trochu rozpačitá. Když jsem se ale zaposlouchala do příběhu, který je hodně dokumentární, nadupaný historií a postavami několika generací, zjistila jsem, že mě neskutečně baví. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý.


Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty. Román autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky