čtvrtek 14. ledna 2021

Záchodové prkénko soft close

Toto praktické sedátko ochrání děti před úrazem, zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Sedátka s pomalým padáním Soft Close - Slow Close UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. WC sedátka a prkénka v e-shopu HORNBACH. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pomalé uzavírání sedátka i víka zajišťuje hydraulická brzda. Pomocí mechanizmu v pantu víka i sedátka je zajištěno hladké a tiché dosednutí sedátka na keramiku.

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií. Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku. Zachodove prkenko soft close. Nalezeno: 1produktů.


Nezbytné vybavení každé toalety.

Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů. Záchodová prkénka, která vaší toaletě sednou. Panty z kovu se skrytým uchycením. Rozteč upevnění 14-2cm.


Když přijdete do obchodu Jakmile přijdete do obchodu, zaměřte se nejprve na parametry, které potřebujete znát, až potom vybírejte podle vzhledu. Více informací od 6Kč. NEmá univerzální panty!


Zkrášlete svůj záchod a vyberte si dokonalé záchodové prkénko , které bude perfektně sedět na záchodové míse a zároveň vypadat vkusně. Funkce je na prvním místě, ale nebojte se inovací! Sedátko má nerezové, nastavitelné úchyty, které ho umožní přizpůsobit rozměrům mísy.


SOFT CLOSE - pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost. Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. SOFT - CLOSE - systém pomalého tichého automatického sklápění. Aby nebylo toto navykání na cestách přerušeno, můžete si sedátko vzít samozřejmě s se.


Prkénko na WC MDF, tvar Mušle. Vybrat záchodové prkénko , aby dobře sedlo k vašemu záchodu, není nic jednoduchého. Nejlépe uděláte, když prkénko koupíte zároveň se záchodovou mísou.


Vyplatí se to i přes vyšší cenu.

Pro konzultace přípravy stavby a vypracování projektové dokumentace nabízím využití mých služeb stavebního inženýra. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky