čtvrtek 28. ledna 2021

Železná pánev na steaky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Když pánev dáte na sporák, pusťte plotýnku na největší výkon a počkejte, až se z pánve začne mírně kouřit. Pak teprve na ni položte maso a mírně snižte teplotu. Prorostlejší nemusíte ani mastit, u libových mas, jako je například biftek ze svíčkové, maso jen zlehka potřete olejem.

Určitě se nepokoušejte maso. Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Před prvním použitím je potřeba ji vypálit. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte.


Není nepřilnavá, jelikož není opatřena žádným umělým povrchem, a je také proto zcela ekologická a recyklovatelná. Indukční ohřev Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 1 přírodní materiál.


Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.

Na steaky je nejlepší těžká ocelová pánev. Velmi silné a těžké provedení. Strojově kovaná smažící pánev. Ideální na přípravu steaků.


Výpek se drží v drážkách, a pokud ho chcete slít, jednoduše můžete pánev naklonit na pravou nebo levou stranu a šťávu vylít připravenými drážkami. Na pánev se v pohodě vejdou dva velké steaky a je zajímavé, že kousky masa, které jinak potřebují dlouhou přípravu, jsou na této pánvi připraveny jedna dvě. Po zajetí je pánev nepřilnavá, vajíčka ani palačinky nejsou problém. Perfektní pánev na steaky a maso obecně. Není moc vhodná na kyselé potraviny a omáčky (rajčata, víno).


Pro šťavnatý steak je nejlepší těžká, železná , kovaná pánev , která se musí nejprve pořádně vypálit. Návod na vypálení a kvalitní pánve najdete u nás. Moc se v tom nevyznám, ocelovou pánev jsem ještě nikdy neměl, ale není tahle pánev určená spíše jenom na steaky a podobné věci? Potřeboval bych něco univerzálnějšího, v čem budu moct dělat hlavně nejrůznější omáčky na těstoviny, dušené věci a podobně.


Bude na to vámi doporučená pánev vhodná? Na nejlepší steaky železnou pánev , na festivalové pochoutky obří litinové pánve. Extra těžké provedení, vyrobená ze železa.


Síla stěny pánve je mm. Držadlo je svařené, čímž je zajištěna pevnost mezi pánví a rukojetí.

Pánev je ideální na přípravu steaků. Přihlášení Nová registrace. Banquet pánev na lívance je vybavena indukčním dnem, hodí se tak na všechny typy sporáků. Vnitřní povrch je ošetřen nepřilnavou úpravou, což jistě oceníte při mytí nádobí – těsto se totiž nepřipálí.


Tento kus nádobí je třeba ošetřovat stejně jako kovaná železná pánev. Okraj má výšku cca cm. Tato pánev lze používat na sklokeramické varné desce, ale NE na indukční varné desce!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky