pondělí 18. ledna 2021

Zahradní barel na vodu

Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.


Příslušenství k nádobě na dešťovou vodu Amfora, ha. Masivní barel na vodu s obsahem 2l Masivní barel na vodu s obsahem 2l Široké hrdlo s neprotíkajícím uzávěrem z nerezové oceli Pohodlné držadlo a nylonový držák víka Ekologická alternativa jednorázovým pet lahvím Obsahuje celou doporučenou denní dávku vody Barel PhD je pro každého, kdo nepodceňuje denní příjem. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm.


Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l (3) Přid. Součást designové série ROTO (sody na vodu , židle a květináče). Je odolný, lehký a díky tomu se s ním jednoduše manipuluje. Skvěle se kombinuje se zahradním nábytkem nebo dřevěným zařízením.


Zahradní stůl v imitaci dřevěného sudu. Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny,. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l ,. Tento materiál dlouhodobě.


A venkovní sudy na dešťovou vodu nemusí být jen staré vyřazené barely. Podle čeho zahradní sud na. Díky víku uchováte vodu od vnějších nečistot. Vhodné a praktické do každé zahrady.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů barel na vodu. Sud barel na vodu s vikem plastovy. Využijte déšť ve svůj prospěch a shromažďujte tuto užitkovou vodu ve velkých nádobách na vodu. V dnešní době se již nemusíte bát, že byste měli u domu nevzhledný plechový či plastový barel , který by byl jako „pěst na oko“.


U nás naleznete moderní neokoukané tvary, které bude obdivovat i vaše návštěva. Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady. Hospodaření s dešťovou vodou.


Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte další výbavu sudů. Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg. Nádrže na dešťovou vodu zahradní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky