pátek 8. ledna 2021

Záchodové prkénko s motivem

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


WC sedátko High Gloss ASIA - s pomalým sklápěním EDHGAS01. Skladem, ihned k odběru ks.

Klozetové sedátko s motivem - bambus a orchidej. Správný den začíná vždy dobrou snídaní. A k dobré snídani patří vhodné snídaňové prkénko BREAD NBUTTER s motivem krychle.


Spodní strana prkénka je již v tradičním provedení. K dostání v další variantě. Většina nabízených WC sedátek je ale vyrobena z různých druhů plastů.


Duroplast je vysoce kvalitním druhem plastu. Produkt byl navržen s ohledem na inovativní technologie.

Prkénko je vyrobeno z vysoce kvalitního duroplastu. Díky ekonomickému proplachování se při jednom spláchnutí používá pouze nebo litru. Mísa je určena k zavěšení. Byla vyrobena z keramiky. Má oválný tvar, který zaručuje estetický a moderní vzhled.


Sada obsahuje záchodové prkénko s pomalým zavíráním. Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Záchodová prkénka, která vaší toaletě sednou. Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů. Design s motivem sovy je skvělý na jakýkoliv dárek s vašim potiskem.


Kvalitní skleněné prkénko. Motiv je tištěn zezpodu, tzn. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


Panty z mosazi se skrytým uchycením. Na Biano najdete více než 6stylových záchodových prkének. Vsaďte na design, který není mimo mísu.

Potah na záchodové prkénko s motivem vloček - barvy. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Sedátka jsou vyrobena z kvalitního plastu. Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, který umožňuje pomalé sklápění sedátka. Dobu sháním záchodové prkénko – to klasické, masivní – s motivem žirafy, ať už kůže,.


Muzikanty pobaví zpívající toaleta i prkénko s motivem kytary. Zajímavé jsou i nápady majitele obchodu s hudbou v Kentucky Marvina Maxwella, který se jako mladý hudebník snažil vytvořit kytaru ze záchodového prkénka. Když je koupíme společně, řada problémů odpadá, vše k sobě padne.


Levné záchodová prkénka s dopravou zdarma. Pracují pomocí hydraulického systému, kdy víko i sedák dopadá pomalu a tiše na klozet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky