úterý 10. listopadu 2020

Zavařovací hrnec pozinkovaný

Hrnec zavařovací REX 20l, plechová, pozinkovaný , bez teploměru LBS (Klasický plechový zinkovaný zavařovací hrnec objemu litrů) Hrnec zavařovací REX 20l, plechová, pozinkovaný , bez teploměru LBS Popis: Hrnec zavařovací 20L Rex plechový. Komplet obsahuje: Hrnec , vyjímatelnou vložku, pokličku. Zavařovací hrnec je skvělým pomocníkem pro zavařování různých druhů potravin. Oceníte jej zejména při sklizni a zavařování jarní a letní úrody ovoce a zeleniny.


Hrnec je vyroben z odolného zinkového plechu. Poklice opatřena otvorem pro teploměr. Pokud nepatříte k náročným zákazníkům a dáváte přednost klasickému provedení zavařovacího hrnce, určitě si přijdete na své. Ty nejlevnější modely s objemem až litrů můžete zakoupit od 6Kč.


Nic lepšího, než pozinkovaný zavařovací hrnec s teploměrem za tuto cenu však neobdržíte. Součástí hrnce je pouzdro na teploměr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kovotvar Hrnec 30l zavařovací pozinkovaný Český návod: návod Kovotvar Hrnec 30l zavařovací pozinkovaný. Nemáme-li k dispozici zavařovací hrnec , lze pokrm zahřát k bodu varu, chvíli povařit a poté ho horký rychle nalít do nahřátých sklenic, které vzápětí uzavřeme a obrátíme dnem vzhůru. Ovoce očistěte a před plněním do sklenic ho zbavte přebytečné vody odkapáním. Na ½ litrovou sklenici počítejte cca 3až 4g. Veliký zavařovací pozinkovaný hrnec s vnitřní Inzerát byl odebran z oblíbených.


Pozinkovaný zavařovací hrnec s poklicí l je výtečný pomocník při zavařování potravin, do hrnce se vejde je. Tento zavařovací hrnec zn. Professor vám usnadní zavařování ovoce a zeleniny, přípravu domácích marmelád či kompotů. Mimo zavařovací sezónu využijete hrnec k běžnému vaření na sporáku.


Skvěle poslouží třeba při domácích zabíjačkách nebo k vaření sirupu. Je vhodný na všechny typy sporáků. Kromě zavařovacích hrnců máme v nabídce také víčka na české zavařovací sklenice s omnia i twist závitem.


K jejich snadnému uzavření. Univerzální zavařovací hrnec s digitálním ovládáním má mnohostranné použití, a proto se hodí do každé domácnosti. Můžete ho používat na zavařování, ohřívání ve vodní lázni.


Popis: Prodám zavařovací pozinkovaný hrnec včetně teploměru. Nejde totiž tentokrát o elektrický spotřebič. Mnoho lidí však ani dnes nedá na klasické zavařovací hrnce dopustit a tento výrobek je proto stále velmi prodávaný. Své místo v testu si tedy jistě zaslouží. Starý a používaný, ale v dobrém stavu.


Ideálně osobní odběr, ale jsem ochotná ho dovézt, pokud se k Vám dá dojet z Úval MHD do minut. Do hrnce se vejdou dvě vrstvy sklenic. Hrnec zavařovací pozink l bez pouzdra.


Marex Trade Hrnec zavařovací REX komplet l. Na vaše kuchařské umění se těší přes 14kastrolů a hrnců. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily.


Pokud budete mít specifický požadavek např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky