čtvrtek 26. listopadu 2020

Záchodové prkénko rozměry

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Změřte si přesně tyto rozměry a nebude muset do obchodu pro sedátko dvakrát.


Pokud bychom šli do detailů, záchodové sedátko (nesprávně prkénko ), má celkově rozměrů. Těmi jsou především rozměr mezi šrouby pro uchycení sedátka k záchodové míse, jeho šířka a délka. Ve většině případů jsou dnes prkénka součástí záchodových mís a také dělaná přímo na míru.


Může se však stát, že se vám prkénko z nějakého důvodu poškodí a výrobce již stejné modely nevyrábí, nebo se nedopátráte značky. Před vlastním nákupem prkénka si změřte následující rozměry stvajícího prkénka popř. Mezi nejdůležitější patří rozteč připevňovacích šroubů (A).


Není snad nic horšího než koupit shodný tvar a doma zjistit, že kvůli jiné rozteči není možné prkénko nainstalovat. Vybrat záchodové prkénko , aby dobře sedlo k vašemu záchodu, není nic jednoduchého. Nejlépe uděláte, když prkénko koupíte zároveň se záchodovou mísou. Vyplatí se to i přes vyšší cenu. Pro konzultace přípravy stavby a vypracování projektové dokumentace nabízím využití mých služeb stavebního inženýra.


Záchodová prkénka, která vaší toaletě sednou. Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů.


Ušetřete si nutnost jít koupit záchodové sedátko víc jak jednou. Kdo si ještě neprošel koupí záchodového prkénka (správně sedátka), ušetříme mu mnoho času. Neexistuje nic takového jako jeden univerzální rozměr sedátek na všechny typy záchodů. Proto měřte a nakreslete si přesné rozměry současného prkénka.


Redukce na WC pro děti. Speciální záchodové sedátko prkénko pro děti, které začínají učit samy na toaletu. Sedátko je vyrobeno z jemného plastu, praktické na čištění, velmi stabilní a hodí se na většinu WC. Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií. Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku.


Hlavním problém sporu je. Zaoblený design WC mísy RO GAP se dá sladit s rozličnými interiéry a styly. Pomalu zavírající se prkénko FREDDY poskytuje vysoký komfort. Díky univerzální bílé barvě můžete tuto WC mísu umístit do každé koupelny. Technické údaje Rozměry (mm): 3x 5x.


Nejprve zjistěte značku a tvar keramiky, poté změřte rozteč upevňovacích šroubů a šířku i délku klozetu. Minimalistická univerzální toaleta ROCA GAP bude skvěle ladit s vaší koupelnou. Díky chybějícím hranám se v toaletě neusazují nečistoty a bakterie, udržování čistoty mísy je snadné.


Měkké záchodové prkénko LOLO zajišťuje komfort. WC sedátka výhodně nakoupíte v Koupelny-online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky