neděle 1. listopadu 2020

Vinotéka fagor

Malá vinotéka na pouze lehví, která se vejde do každé kuchyně. We use own and third-party cookies to improve the service and obtain statistical information about browsing habits. If you continue browsing, it is considered that you accept its use.


Zcela funkční vinotéka v černo-stříbrném provedení pojme až lahví vína, které můžete uložit na šest profilovaných dřevěných polic. Veškeré informace o produktu.

Hodnocení a recenze FAGOR VT-od ostatních zákazníků. Hledáte stojany, regály nebo rovnou celé vitríny na víno? Naše nabídka obsahuje různé vinotéky, potřebné příslušenství a náhradní díly. Mějte své vzácné lahve vína uspořádány ve vlastní vitríně na alkohol. Připravili jsme pro vás přehled tipů pro správné udržování teploty u konkrétního druhu vína.


Vždy si ale raději podle etikety vinařství ověřte vhodnost uvedené teploty. Mnohá prémiová vína se od standardů mohou lišit.

Domácí VINOTÉKY, domácí vinotéka E-SHOP. E-shop domácí vinotéky nabízí špičkové modely chladniček na víno předních světových výrobců. Naleznete zde celou řadu vinoték od malých domácích, po velkokapacitní určené pro gastronomii, nebo dlouhodobou archivaci.


Vybírejte si Vinotéky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Order By 9pm For Next Day Delivery! Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Toužíte si doma vychutnat chuť správně nachlazeného vína?


Jen na vás je volba ideální teploty, kterou lze regulovat v rozmezí - °C. Součástí jsou také dvě. Tieto chladničky na víno Vám umožnia uskladniť víno v ideálnych podmienkach, vždy pripravené na konzumáciu. Domáca vinotéka môže byť nielen praktickým prístrojom, ale i dizajnovým doplnkom Vášho interiéru.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Bude sa vynímať vo Vašej kuchyni, obývačke či trebárs vo Vašej kancelárii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie FAGOR VT-od ostatných zákazníkov. Fagor VT-alternativy - Heureka. Má velmi tichý chod bez vibrací, spotřeba energie je kWh, kapacita lahví je kusů. Popis: Používaná, stále plně funkční.


Vinotéka má prosklené dveře a interiér je osvětlení. Napodobuje prirodzené klimatické podmienky, vlhkosť, svetlo a pokoj vínnej pivnice pre optimálne uchovávanie všetkých druhov vín. VT je voľne stojaca vinotéke pre fliaš vína.


Prodam Vinoteka FAGOR VT-BIZONE. Výšku regálů lze nastavit a vysouvat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky