pondělí 16. listopadu 2020

Víceúčelový nůž

Klasický (jednoúčelový) – tento nůž má pouze čepel. Jeho výhodami jsou nízká hmotnost, menší rozměry a snadné použití. Víceúčelový – kromě čepele disponuje i dalšími nástroji.


Podle jejich typu se nože hodí pro různé situace. Multifunkční nože jsou vybaveny rozmanitými funkcemi v podobě mnoha nástrojů. Nejznámější je švýcarský Victorinox a americký Leatherman.

Bezpečnostní nůž Mizar, ověřený zkušebnou TÜV, má automatický systém zatahování čepele (DBR technologie). Je výborný pro řezání různých obalových materiálů, zejména kartónů a fólií. Jedinečný víceúčelový nůž s vlnitým výbrusem F. Unikátní víceúčelový nůž F. Kvalitní nůž pro univerzální použití.


Vysoce kvalitní víceúčelový nůž v tradičním japonském stylu. Vybírejte si Nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Důležitou vlastností je vyšší čepel a tvar ostří, který umožní kolébavé krájení bylinek, oříšků a zeleniny.

Nabízíme cukrářské roztírací a promazávací nože různých cenových kategorií. V naší pestré nabídce cukrářských pomůcek najdete také speciální pilkové nože a cukrářské paletky rovné i zahnuté. Bojový, pracovní nůž a bajonet v jednom. Bayonet Lug Detonics - záchyt bajonetu pro Sa58.


Nezbytný doplněk pro montáž moderních bajonetů na pušku Sa58. Tento víceúčelový nůž má speciální zoubkovaný okraj. Je vhodný pro všechny tvrdé i měkké druhy chleba. Další využití najde při krájení i rozměřnějšího ovoce a zeleniny. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF.


Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Takový nůž mohl patřit do běžného vybavení dřevo obrábějícího řemeslníka, nebo do vybavení kuchyně a na stůl středověké domácnosti. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Nůž pro lovce na lov spárkaté zvěře na šoulačku a na čekané.


Hodí se k lovu vysoké s naháňkou. Nůž se nástroji ke zpracování zvěřiny. Pinzeta na klíšťata součástí střenky.

Tradiční severský nůž od Ahti. Korpi je skvělý víceúčelový nůž do přírody, na turistiku nebo pro myslivce. Rukojeť z březového dřeva je ošetřena lněným olejem a zakončená mosazným bolstrem. HRC od výrobce Laurin Metalli.


Nůž Detonics PIRAD Survival Edition není jen tak obyčejný nůž. Je to dokonalá kombinace bojového nože a víceúčelového pracovního nástroje. Kuchyňské nože, Morakniv. Ocelové ostří … Nůž lehký Felco 3. Charakteristikou nožů s dřevěnou střenkou je užití přírodního dřeva k vykládání a dekoraci střenky, která dodává nožům elegantní vzhled a nádech luxusu.


Tyto nože mají čepele z nerez oceli 4a jsou zajistitelné pojistkou. Ideální svačinový nůž. Nože - Zavírací luxusn. Střenky ze dřeva cocobolo.


Nůž je dále vybaven rozbíječem skel, ve kterém je vsazen hrot z tvrdokovu (karbid wolframu – tungsten carbide). Díky němu i nepříliš silným úderem spolehlivě rozbijete sklo, např. Rozbíjecí hrot není příliš ostrý, takže se o něj při běžné manipulaci nemůžete zranit. Karambit je malý, snadno nositelný víceúčelový nůž se zahnutou čepelí.


Tento typ nožů původně pochází z jihovýchodní Asie a podle indonéské legendy připomíná tvar tygřího drápu. Vybírejte si Potápěčské nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky