čtvrtek 12. listopadu 2020

Vodní chlazení pc prodej

V nabídce najdete jak součásti pro sestavení vodníka na míru, tak ucelená All-in-One řešení. Pravdou je, že vodní chlazení bývají velmi efektivní a tichá, což je však vyváženo vyšší cenou. Vodní chladiče se považují za jedny z nejvýkonnějších.


Potřebujete-li však uchladit výkonné přetaktované procesory, často jiná možnost než pořídit to nejlepší chlazení nezbývá. V době, kdy PC neběží na plný výkon a komponenty nevyzařují nadbytek tepelné energie je.

Díky malým rozměrům radiátoru (120mm) můžete vodní chlazení. Jeho pekelné vodní chlazení obsahuje radiátorů, automatické pumpy, a 9x 1mm ventilátorů. Vítejte u čtvrtého dílu seriálu o vodním chlazení. V minulých dílech jsme si představili vše potřebné pro sestavení chladícího okruhu. Dnes si ukážeme, jak celý okruh nainstalovat do počítačové skříně.


Společnost Corsair si připravila velice zajímavé chlazení pro malé počítače založené na deskách formátu Mini ITX. Jedná se o integrované vodní chlazení Hydro Series HSF, jež potřebuje nad deskou jen mm prostoru.

Vyrobit individuální vodní chlazení , ať už pomocí trubek, či hadic. Vygravírovat prvky do počítačové skříně (sklo i plexisklo) Přidat a zakomponovat do počítače jakékoliv prvky, modely, objekty. Pravda je jako obvykle někde uprostře vodou chlazení má své plusy i mínusy. Prodám ihned vážnému zájemci o stylové nosítka na sýry nebo sele - malé necky na pečená masa, nebo chlazení nápojů v ledu, konicke březové mísy - multifunkční použití, rybí míša - nerez ovál, nosítka na paštiky, při rychlém jednání přidám zdarma dlaždice na dezerty, preferoval bych prodat celý inven.


Uzavřený set vodního chlazení pro maximálně účinný odvod tepla od procesoru. Obsahuje zcela nové vodní čerpadlo s RGB podsvícením, vyztužené hadičky a robustní radiátor s dvěma 120mm tichými ventilátory. Kapalinové chlazení v PC je velmi zajímavý obor a firma i6Tech se na tuto problematiku také specializuje, provádíme návrhy, realizaci, testování, údržbu i vlastí výrobu chladících bloků. V laminu, imitace dřeva. GHz je ti jasný a tam žádný zádrhele nevidíš, takže hlavní problém je výběr skříně aby to dobře na stole vypadalo ? Nabízím k prodeji radiátor pro vodní chlazení od EK - 1mm (mm tloušťka) - pro jeden ventilátor 1mm.


Prodej z důvodu rušení vodního okruhu. Zbavuji se i jiných dílů - viz další inzeráty. Tento příspěvek mi před časem poslal Karlos.


Popsaný postup sice nepatří mezi doporučované metody chlazení (je spíše řešením pro kutily a opravdu skalní experimentátory), přesto stojí za četbu. Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní, Určeno pro procesory.

Jak jednokohoutové, tak i dvoukohoutové. Oproti vzduchovému chlazení nabídnou nižší teploty, ale vyplatí se? A co vlastní vodní okruh? Nebo je lepší jej použít až na chlazení celého počítače? Dnes se podíváme na dvojici AiO chladičů, vodního setu a postavíme je proti dvojici vzduchových chladičů.


Tak v tom případě je vodní chlazení dobrou investicí a lístkem pro zběsilé taktovací hrátky a navýšení výkonu. Party stan profi Prodám party stan 5xm velmi pevná konstrukce,velmi pevné a kvalitní shrnovací nebo odepínací boční plachty ,silná pevná střešní plachta. Vyjdou vás levněji než v půjčovně. Fractal Design: tentokrát Mini ITX a vodní chlazení.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Prodávají se celé sestavy, nebo i jednotlivé díly pro. Náhradní díly na výčepy.


Pipa s vlastním chlazením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky