pátek 23. dubna 2021

Zkušenosti se sušičkou prádla

Akorát pozor na pračku se sušičkou v jednom. Slyšela jsem, že musíš vždycky na sušení půlku prádla vyndat, aby se to dobře usušilo, ale nevím, nemám vyzkoušené. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Vzhledem k tomu, že v sobě pračky se sušičkou kombinují dva spotřebiče, může být jejich čištění trochu nezvyklé zejména pro uživatele, kteří nemají předchozí zkušenosti se sušičkou. Chtěli byste si pořídit vlastní pračku a byli byste rádi, kdyby byla i se susičkou?


Kteří z výrobců takové pračky vyrábí, které jsou ty nejlevnější na trhu a jaké jsou recenze a zkušenosti uživatelů, kteří konkrétní pračky se sušičkou používali? Nejlepší pračky se sušičkou. Výrobci v tomto segmentu nabízejí pračky se sušičkou a liší se nejen cenou, parametry, designem nebo různými funkcemi.


Na základě hodnocení uživatelů a jejich recenzí jsme vybrali ty nejlepší. V našem testu uvidíte ty nejlepší pračky se sušičkou , které na trhu najdete. Kombinovaná pračka se sušičkou. U kombinovaných spotřebičů obecně platí, že některá funkce je hlavní a některé jsou poněkud upozaděné. V případě praček se sušičkou je standardně dominantní funkcí praní, sušení je pouze doplňkovou funkcí.


Tento spotřebič tedy může fungovat jako dobrá pračka, ale jako. Bydlíte v malém bytě a navíc nemáte možnost sušit prádlo v sušárně nebo venku? Nechcete mrhat drahocenným časem na věšení a sundávání prádla ? Pak je nejlepší volbou pračka se sušičkou , která vaše prádlo nejenom vypere, ale rovnou i vysuší. Nákupem kombinovaného spotřebiče. Pračka se sušičkou se pyšní moderním designem a inteligentním systémem praní a sušení, při kterém dokáže pracovat až v šesti směrech pohybu – jedná se o funkci motion.


Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. Rozhodujeme mezi myčkou nádobí a sušičkou prádla. Pro mě je to prádlo asi horší zlo ) Díky moc. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn.


A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění. Nicméně - pokud se vám do koupelny jen tak tak vejde pračka a nevíte, kam byste dali sušičku, je pro vás pračka se sušičkou ideální volbou. A jistě oceníte i další výhodu - pokud pereme poloviční náplň – můžeme prádlo vyprat a vysušit v jednom kroku a nemusíme prádlo předávat z jednoho spotřebiče do druhého. Třetí možností jsou pračky kombinované se sušičkou. Ty se nabízejí jako řešení pro zájemce, kteří trpí nedostatkem místa v bytě nebo domě a dva jednotlivé spotřebiče nemají kam umístit.


Většinou tyto kombinované modely také vyjdou levněji, než pračka a sušička zvlášť. Na druhou stranu mívají výrazně. Nejen, že jejich spotřeba energie je mnohem vyšší, ale také se liší kapacita pro praní a sušení.


Ve finále tak musíte prát i sušit dvakrát nebo vyprat najedou, část dát usušit a zbytek. V této recenzi se tedy zaměříme na to, zda se vyplatí do Beka investovat a co přináší do domácnosti. Kondenzační sušička pro kg prádla. Svou spotřebou 2kWh za rok. Pračka se sušičkou - recenze a zkušenosti pračka sušička pračka se sušičkou Je velmi pravděpodobné, že jste se setkali s velmi radikálními názory na pračku se sušičkou – od každého něco, ale od ničeho nic.


Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Mám pračku se sušičkou od roku Indesit. Pračka prala 5kg prádla , do sušičky se dáva cca polovina, protože to tam má lítat. Sušička umřela letos, do té doby bez opravy. A když je toho moc, pomačká se to při sušení.


Opět budu chtít novou pračku se sušičkou , ale rozhodla jsem se jinak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky