úterý 20. dubna 2021

Žínka na mytí

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Baby Ono žínka na mytí Bamboo, růžová. Bamboo je nenahraditelná již od prvního koupání.


Kč – Kč v obchodech Porovnat ce.

Je určena pro mytí celého těla a je vhodná pro dospělé i pro miminka. Mycí žínky jsou vyrobeny z kvalitní 1 bavlny - froté, jsou na dotek příjemně jemné a hebké. Jedná se o kvalitní žínku ze 1ní bavlny. Kvalitní výroba - záruka české kvality. Esito žínka jersey je po vyprání stále stejná a krásně měkká.


Ochrana osobních údajů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Příjemná rukavice ze 1 bambusové tkaniny slouží k usnadnění osobní hygieny u starších lidí nebo dětí.

U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Lufa je přírodní žínka na jemné mytí a peeling celého těla. Lufa ve vodě měkne a stává se poddajnou a jemnou houbičkou, je tak ideální masážní pomůckou do vany, sprchy či sauny. Díky silnému prokrvení se kožní buňky regenerují a výsledkem je výrazně hladší a jemnější pokožka.


Masážní žínka na mytí zad je perfektní koupelnová pomůcka, díky které už nebudete mít problém s mytím zad nebo chodidel ve sprše. Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena. Je ideální pro čištění a jemnou ex.


Kč – Kč ve obchodech Porovnat ceny. Nejkvalitnější lufa, má široké použití - jako žínka , mycí houba nebo vycpávkový matriál. Masáž lufou také pomáhá mírnit projevy celulitidy a omlazuje pokožku. Pemza se používá převážně na odstranění zrohovatělé pokožky na nohou, patách, loktech apod. Neuvěřitelně měkká žínka na mytí , která byla navržena speciálně pro jemnou a citlivou pokožku dítěte.


BABY ONO Žínka na mytí , froté. Sentina mycí žínka je plochá kapsa z netkané textilie se vzorkem modrých kosočtverců sešitá na podélné a příčné straně. Produkt Žínka mycí Sentina 50ks od e-shopu benu.


BABYONO Žínka na mytí Bamboo - šedá.

Bambusová vlákna vytvářejí extrémně měkký a jemný povlak, který je srovnatelný s nádechem hedvábí. Bambus má antibakteriální vlastnosti, takže. Má praktický tvar mycí rukavice a ouško na pověšení. MimiNu Žínka na mytí , mix barev. Materiál termofroté - velice kvalitní a jemný materiál.


Do poznámky objednávky případně upřesněte, zda chcete barvu pro holčičku nebo pro chlapečka. Upozornění: materiál může být před prvním vypráním nepříjemný, výrobky jsou škrobeny. Zvolenou variantu napište prosím do poznámky. BabyOno Žínka na mytí modrá 063.


Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde. K dispozici ve barvách: světle modrá, růžová, zelená a žlutá. Houbička přijde vhod během prvního koupele.


Složení: 1 bavlněné froté. Určena pro jemnou dětskou pokožku. Přírodní žínka na jemné mytí a peeling celého těla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky